По проект: Домашни насилници се включват в специализирана програма

Четирима души са преминали груповата специализирана програма за извършители на насилие в рамките на проект, изпълняван от хасковската фондация „Х&Д Джендър перспективи”, отчетоха на пресконференция от там.

375 дела по Закона за защита от домашно насилие в Хасковско

От Фондация „Х&Д Джендър перспективи“ извършиха мониторинг на 375 дела по Закона за защита от домашно насилие за периода 2015 – 2018 г. в пет районни съдилища – Хасково, Димитровград, Свиленград, Харманли и Ивайловград, съобщават от фондацията.

Домашно насилие: Помагат на пострадали в Хасково, Димитровград и Свиленград

Безплатни услуги за пострадали от домашно насилие – социални, психологически, юридически консултации и такива с трудов посредник ще предоставя в рамките на проект хасковската фондация „Х&Д Джендър перспективи”, съобщават от там.

Граждани ще наблюдават съдебната власт, реформата започва отдолу нагоре

Над 100 харманлийци и жители на общината ще участват в анкета за работата на съдебната система в България, по нов проект за наблюдение на съдебната реформа.“ 

Начални конференции по проект „Гражданско участие за по-добра съдебна система“

В изпълнение на проект „Гражданско участие за по-добра съдебна система“, финансиран по Оперативна програма „Добро управление“ с договор за безвъзмездна финансова помощ с рег. № BG05SFOP001-3.003-0005-C01/14.09.2017г. 

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ

 ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ


ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ